Kvinnligt håravfall beror ofta på dålig blodcirkulation

Det finns idag väldigt många olika sorters produkter som man använder på läpparna, allt från läppstift till läppsyl. Läppglans ingår bland de produkterna, och det finns inte bara i gulliga färger utan det finns även läppglans som gör läpparna större med en plumping-effekt. Det stimulerar blodcirkulationen i läpparna så att de blir större men inte så mycket att det hjälper kvinnor med kvinnligt håravfall som behöver bättre blodcirkulation i hårbotten. Många tror att det är farligt, men det är det absolut inte. Det kan sticka till lite och oftast är det rätt obehagligt, men det går över och är helt ofarligt. Det är en bra produkt om man inte vill göra ett ingrepp så att läpparna blir större på ett sådant sätt.

Recent Posts

Latest Links